Organizatia Construieste Viitorul 2014 @ Toate drepturile rezervate

Doneaza

Asociatia Non-Guvernamentala “Construieste Viitorul” va invita sa directionati 2% din impozitul pe venit pentru copii bolnavi de cancer. Organizatia noastra se implica in solutionarea cazurilor umanitare ale copiilor bolnavi de cancer (interventii chirurgicale, dispositive medicale si tratamente impotriva bolii).

A. - pentru persoanele fizice:

 Toate aceste categorii defavorizate si cazuri umanitare pot fi rezolvate cu ajutorul dvs, FARA SA TE COSTE NIMIC. Cum? DONEAZA pana la data de 26 mai 2014 2% din impozitul pe venit catre organizatia "Construieste Viitorul". Statul roman iti ofera posibilitatea sa DONEZI 2% din impozitul tau pe venit catre un ONG. NU TE COSTA NIMIC! Acesti bani oricum ii dai statului roman.

Alege sa DONEZI 2% catre organizatia "Construieste Viitorul" si poti deveni partenerul nostru, poti salva sau poti schimba vietile unor oameni care au nevoie de tine.

Promoveaza lucrul acesta la prietenii, rudele si cunoscutii tai, campania noastra: ”DONEAZA 2% din impozitul pe venit catre copii bolnavi de cancer”.

CUM POTI DONA CEI 2%?

Atasat poti gasi formularul, completeaza-l cu datele tale si datele asociatiei prezentate acolo si urmeaza pasii indicati. Dupa ce ai completat formularul cu datele tale si ale asociatiei depune-l la agentia fiscala de care apartii, pana cel tarziu 26 Mai, 2013.

 

Descarca:  FORMULAR 230 PENTRU PERSOANE FIZICE IMPOZIT PE VENIT (download formular - AICI)

Descarca:  FORMULAR 200 PENTRU ALTE VENITURI IN AFARA DE SALARIU (download formular - AICI)

 

Anul: 2013 (anul anterior, pentru care deja s-a platit impozitul)

Denumire entitate nonprofit: Asociatia "Construieste viitorul"

Cod de identificare fiscala: RO 30783699

Cont bancar (IBAN): RO 68 INGB 0000 9999 0360 9833

 

Prin aceasta donatie vei contribui FARA SA TE COSTE NIMIC la salvarea copiilor bolnavi de cancer, sustinand prin contribuitia ta, interventiile chirurgiale sau tratamentul impotriva bolii.

B. - pentru persoanele juridice:

20% din impozitul pe profit (in cazul societatilor comerciale):

Fiţi susţinătorul nostru în programul de salvare a vietilor şi alegeţi să direcţionaţi 20% din impozitul pe profitul datorat statului către organizatia “Construieste Viitorul”.

Codul Fiscal vă permite acest lucru, iar donaţia dumneavoastră nu vă costă nimic.

Potrivit art.8 din Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, persoanele fizice sau juridice române care efectuează sponsorizări beneficiază de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, în condiţiile legii. Potrivit art. 21 alin. 4 lit. p) din Codul Fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind Sponsorizarea scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:

a) 3% din cifra de afaceri,
b) 20% din impozitul pe profit datorat.

Procedura este simplă: se calculează suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit al companiei şi se încheie un contract de sponsorizare cu organizaţia Salvaţi Copiii.
Cheltuielile sunt deductibile, deci costurile pentru companie sunt zero.

Exemplu:
O societate realizează profit de 100.000 lei
Impozitul pe profit datorat statului: 100.000*16/100=16.000 lei
20% din impozitul pe profit datorat: 16.000*20%=3.200 lei (valoarea deductibilă a sponsorizării)

Sponsorizarea este total deductibila din impozit, dacă se încadrează în limitele impuse de codul fiscal (să nu fie mai mare de 3‰ din CA şi 20% din impozit)

Direcţionaţi 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastră către organizaţia “Construieste Viitorul”, prin încheierea unui contract de sponsorizare (atasat contractul – cel de-al patrulea fisier).

Iti multumim ca esti partenerul nostru in salvarea copiilor bolnavi de cancer!

Echipa “Construieste Viitorul” !