Organizatia Construieste Viitorul 2014 @ Toate drepturile rezervate

Construim impreuna

IMPLICĂ-TE!

Închide ochii pentru câteva momente. Imaginează-ţi o lume în care trăieşti singur: fără familie, prieteni, rude, colegi, vecini. Cum te simţi? Neputincios că nu ai cui oferi ajutorul, deznădăjduit, temător şi nu ai cui să-i ceri ajutorul, trist că nu ai cu cine să-ţi împarţi bucuria, iubirea, surprizele...  (şi aici te las pe tine să ţi le adaugi).

Aşadar, fiecare dintre noi contează! Fiecare are rostul lui pe pământ şi de aceea o mână întinsă unui seamăn de-al nostru înseamnă, de fapt, un ajutor pe care ţi-l faci ţie. Nu degeaba, filozoful francez Schweitzer Albert spunea că „fericirea este singurul lucru care se dublează când o împărţim”.

Haideţi să dublăm, înmiim, multiplicăm de fiecare dată aceste fericiri şi să construim împreună lumea în care ţi-ar plăcea să trăieşti. Alătură-te demersurilor noastre fie ca voluntar sau partener al acţiunilor organizate de Asociaţia Construieşte Viitorul.

10garbo.jpg111ExplorinCulturedoc.jpg112HotClick.jpg113Republica-Bio.jpg11suntparinte-ro.jpg13europafm.jpg19literamica.jpg1promenada.jpg20hervis.jpg6teddy.jpg7zile_si_nopti.jpg8cinematique.jpg9kudika.jpgContraPunct.jpgFunSciense.jpgHP.jpgRopharma.jpgaqua_carpatica.jpgavon_logo.jpgdobrogea.jpgkids_news.jpglastrada.jpglearnwithmusic.jpglego.jpgmami.jpgmamica_de_azi.jpgmikokids.jpgmondo.jpgolympus.jpgqbebe.jpgsunt-mamica.jpg