Organizatia Construieste Viitorul 2014 @ Toate drepturile rezervate

Cine suntem

Asociatia nonguvernamentala „Construieste Viitorul” este o organizatie nonprofit si a luat fiinta in 2012 din dorinta de a oferi un strop de speranta celor din jurul nostru. Scopul nostru este de a face in timp, alaturi de voi, o lume mai buna.O lume la care toti visam, insa putini actionam sa o si construim. Crezulnostru este: „Viitorul e în mâinile noastre, a tuturor!”

Suntem tineri plini de entuziasm şi idei inovatoare, cu experienţe în companii multinaţionale şi in dezvoltarea de campanii sociale, educative si organizarea de evenimente. Impreuna am dat startul celui mai mare proiect sportiv dedicat celor mici, “Junior Sport” in care Primaria Municipiului Bucuresti a fost partener. De asemenea, prin campania sociala “Implineste un vis.. de Craciun” am reusit sa salvam viata unui adolescent de 17 ani, Stefan Tiru, bolnav de cancer osos tibie stanga si sa strangem bani pentru doi copii gemeni, in varsta de 9 ani, Elena si Nicolae Patrascu, bolnavi de tetrapareza spastica, respectiv parapareza spastica, pentru interventia chirurgicala ce va avea loc la Chisinau, in luna mai a acestui an. Campania a fost sustinuta de fosta gimnasta, campioana mondiala, Corina Ungureanu iar pateneri media au fost Prima TV si Money Channel. 

Asociatia  \"Construieste viitorul” a fost aleasa de catre organizatia non-guvernamentala “A

GONTIE VELE
 din Italia pentru a participa la cea de-a IV editie a proiectul The week of the world”, un schimb intercultural intre tineri proveniti din 6 tari: Italia, Romania, Israel, Polonia, Egipt

si Palestina. Tema intanlirii din acest an va fi “Hosting the difference and rejecting the  indifference” si va avea loc in Italia, in perioada 22 – 27 iulie 2013.

Un proiect care va deveni realitate la 1 iunie2013 este Academia de joaca- cel mai mare proiect de educatie si cultura pentru copii si parinti din Romania. Tema centrala a proiectului este “Invatarea prin joaca- cea mai eficienta metoda de educare” iar, in subsidiar, importanta prezentei parintilor in viata copiilor pentru a le oferi acestora un model real, pozitiv. 

Evenimentul se va concretiza pe durata a 6 ore intr-o succesiune de activitati care se vor invarti in jurul ideii de baza, interactiunea parinte-copil. Astfel, vom avea de la teatru interactiv cu parinti si copii, improvizatii, sport de echipa (copil-parinte), jonglerii, magie si dresuri pana la concursuri in care vor fi implicati toti cei prezenti la fata locului.

 

Vă aşteptăm alături de noi fie că e vorba de momente umanitare, de caritate sau diferite evenimente organizate şi îndreptate spre social, cultural, business, medical, ecologie sau educaţie.

10garbo.jpg111ExplorinCulturedoc.jpg112HotClick.jpg113Republica-Bio.jpg11suntparinte-ro.jpg13europafm.jpg19literamica.jpg1promenada.jpg20hervis.jpg6teddy.jpg7zile_si_nopti.jpg8cinematique.jpg9kudika.jpgContraPunct.jpgFunSciense.jpgHP.jpgRopharma.jpgaqua_carpatica.jpgavon_logo.jpgdobrogea.jpgkids_news.jpglastrada.jpglearnwithmusic.jpglego.jpgmami.jpgmamica_de_azi.jpgmikokids.jpgmondo.jpgolympus.jpgqbebe.jpgsunt-mamica.jpg